Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Røget svinemørbrad med bagte løg og blegselleri

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Røget svinemørbrad med bagte løg og selleri
  • Røget svinemørbrad med bagte løg og selleri
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svinemørbrad
  • 1 pk svinemørbrad
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 8 stk skalotteløg
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke bladselleri
  • 2 stilke bladselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225°.

Pil løgene og skær lidt af bunden fra så de kan stå i en mindre bradepande. Dryp olie og lidt salt over løgene og bag dem møre i ca. 15 minutter. Tag ud og køl af.

Skær selleri i papirtynde skiver. Rør creme fraiche blød og cremet i en skål. Vend med selleri, salt og peber. Skær mørbraden i helt tynde skiver.

Servér med rugbrød.