Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rulle med spinat og ricottaost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 900 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 900 g spinat
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ricotta
  • 500 g ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pecorino ost
  • 1 dl pecorino ost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 8 stk æg
  • lidt olie
  • lidt olie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Optø spinaten i en gryde efter posens anvisning. Afkøl bladene og pres dem helt tørre.

Rør ricotta og revet pecorino sammen og vend spinaten heri. Smag til med revet hvidløg, salt og peber.

Pisk to æg og en spsk vand sammen i en kop. Kom lidt salt og peber i og steg æggemassen i olie på en teflonpande. Vend omeletten og gennemsteg den. Lad omeletten glide over på en tallerken. Gentag med de resterende æg (2 æg pr. omelet).

Fordel fyldet på de 4 færdige omeletter og rul dem sammen. Drys med revet pecorino. Servér evt. med salat og brød til.

Tip: Rullerne kan skæres ud i mindre skiver og serveres på buffet eller som natmad.