Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med ovnstegte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Salat med ovnstegte kartofler
  • Salat med ovnstegte kartofler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 1 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl citronsaft
  • 0.5 dl citronsaft
  • rucola salat
  • rucola salat

Tilberedning

Sæt ovnen på 250 grader.

Vask og skær kartoflerne i mundrette stykker. Kom kartoflerne på en bradepande og vend med olie, salt og peber. Bag kartoflerne i ca. 25 minutter. Vend rundt nogle gange undervejs.

Skær avocadoen lige over, fjern stenen og skær frugtkødet i mindre stykker. Kom avocadokødet på et fad og dryp med citron.

Skær peberfrugt i strimler og vend med avocado og salat.

Vend til sidst med de varme kartofler.