Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spaghetti al ragu

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Spaghetti al ragu
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk bladselleri
  • 1 stilk bladselleri
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon
  • 100 g bacon
  • smør
  • smør
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 400 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • salt og peber
  • salt og peber
  • parmesanost
  • parmesanost
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 500 g spaghetti

Tilberedning

Skær grøntsager og bacon i fine terninger. Steg blandingen i smør i en gryde ved svag varme. Kom kødet i gryden, og skru op for varmen. Steg kødet, indtil det skifter farve. Hæld hvidvin over, og lad den dampe væk.

Rør tomatkoncentrat ud i gryden, og hæld vand over, krydr med salt og peber. Lad ragouten simre under låg i en time. Tilføj evt. mere vand.

Kog pastaen efter anvisning, afdryp, og server  sammen med ragouten. Drys parmesanost over.