Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spaghetti med chili og jomfruolivenolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 200 g spaghetti
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 - 2 stk chili
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk basilikumblade
  • 10 - 15 stk basilikumblade
  • jomfruolivenolie
  • jomfruolivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde tilsat salt. Hæld vandet fra pastaen og kom den på en sigte.

Sæt gryden tilbage på varmen. Tilsæt hvidløg, chili og olivenolie. Lad det riste 30 sekunder.

Vend med den kogte pasta og krydr med snittet basilikum, salt og peber.

Server retten rygende varm.