Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spidskål med tomatpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fuldkornsspaghetti
  • 300 g fuldkornsspaghetti
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 1 - 2 spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hele flåede tomater
  • 2 ds hele flåede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke rosmarin
  • 3 stilke rosmarin
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Irmas sorte oliven
  • 4 - 8 Irmas sorte oliven

Tilberedning

Sæt pastavand over. Tilbered pastaen efter anvisning på emballagen.

Skær kålen i skiver, skyl og afdryp. Hak løg og hvidløg, svits let i lidt olie i en stor gryde. Svits kålen med løgene. Hæld tomater og fløde i sammen med rosmarin, lidt salt og peber og lad simre under låg i 5 minutter.

Server med den nykogte pasta og et drys oliven.