Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sprød parmaskinke med tomatpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Prosciutto de Parma
  • 1 pk Prosciutto de Parma
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk løg
  • 2 spsk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidløg
  • 2 spsk hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk cherrytomater
  • 2 spsk cherrytomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvin
  • 2 spsk hvidvin
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 150 g pasta

Tilberedning

Fordel parmaskinken på en bradepande med bagepapir.

Bag skinken sprød i ovnen ved 225 grader i 6-7 minutter.

Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt tomater og vin, og lad det simre under låg i 5 minutter.

Kog pastaen efter anvisning.

Bland den nykogte pasta med tomatsaucen og server med sprødstegt parmaskinke. Gorgonzolagratineret rugbrød smager godt til.