Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt chorizo med mandelcouscous

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chorizopølse
  • 200 g chorizopølse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde vårsalat
  • 2 håndfulde vårsalat
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 2 spsk mandler

Tilberedning

Skær pølsen i mindre stykker og svits i lidt olie på panden. Tilbered couscous efter anvisning på emballagen. Rist mandlerne i en tør pande og tag dem op. Vend couscous med mandler.

Anret couscousen med salat og chorizopølse på et fad. Dryp evt. stegesky fra pølsen over couscousen.