Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt tatar med svamperagout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tatar kød
  • 300 g tatar kød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Form kødet til to bøffer og rist dem i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber. Rist kødet 4 - 5 minutter.

Lidt varmes olivenolie på en pande og løg og svampe ristes i 2 minutter. Tilsæt bouillon og fløde. Lad det simre 5 minutter.

Tilsæt fint snittet persille.