Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte kammuslinger med wasabikrydret ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 14.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter
  • 14.5 dl ærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk wasabi
  • 2 - 3 tsk wasabi
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kammuslinger
  • 300 g kammuslinger
  • smør
  • smør

Tilberedning

Kog risen efter anvisning.

Kog ærterne i letsaltet vand 1 minut (eller snyd og kom dem i en sigte og hæld kogende vand over). Bland ris og ærter i en skål.

Rør olie med wasabi, sukker og lidt limesaft. Vend med risen.

Smag evt. til med mere limesaft.

Svits de afdryppede kammuslinger i smør på en pande i 2-3 minutter.

Server kammuslingerne til risen, pynt gerne med limebåd.