Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte ris med tigerrejer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 2 dl jasmin ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk grøn peberfrugt
  • 1 stk grøn peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tigerrejer
  • 1 pk tigerrejer
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Kog risen efter anvisning.

Snit peberfrugten fint. Svits peberfrugt og hvidløg i olie på en pande, evt. wokpande. Kom soya sauce og sukker på panden.

Vend rejerne på panden og når de skiftet farve, vender du risen rundt på panden.