Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte rodfrugter med honning sennepsdressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegte rodfrugter med honning sennepsdressing
  • Stegte rodfrugter med honning sennepsdressing
  • {{ 750 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rodfrugter, f.eks.:
  • 750 g rodfrugter, f.eks.:
  • knoldselleri
  • knoldselleri
  • gulerødder
  • gulerødder
  • jordskokker
  • jordskokker
  • løg
  • løg
  • persillerod
  • persillerod
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • persille
  • persille
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand

Tilberedning

Skær rodfrugterne i smalle både eller stave. Svits dem godt i olie på en stor pande.

Hæld 1 dl vand på og lad dem simre bløde i 5-6 minutter.

Rør honning og sennep sammen og vend med grøntsagerne på panden.

Drys persille over og server.