Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Store tigerrejer med tomat, ingefær og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 2 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tigerrejer
  • 1 pk tigerrejer
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk basilikumblade
  • 10 - 15 stk basilikumblade
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 2 stk tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 0.5 stk chili

Tilberedning

Pil evt. skallen af rejerne, så der kun sidder lidt tilbage omkring halen. Giv rejerne et lille snit på langs og fjern evt. den lille sorte tarm. Varm olie på en pande og rist rejerne 2 - 3 minutter. Tag dem fra.

Varm lidt mere olie på panden og tilsæt resten af ingredienserne. Rist det godt sammen og kom en 1/2 kop vand ved. Lad det simre 10 minutter.

Kom rejerne og friskplukket basilikum ved og server retten rygende varm som her med kogte jasmin ris til.