-
Tag butterdej ud af fryseren og optø let. Sæt ovnen på 200 grader.
-
Skær hvert stykke lige over til 12 firkanter. Rul lidt flade og kom i 12 smurte muffinforme af metal. Hak huller i dejens bund med en gaffel. Beklæd dejen med små stykker bagepapir. Læg herpå groft salt, tørrede bønner eller sammenkrøllet alufolie for at holde papiret på plads.
-
Bag i 20 minutter.
-
Fjern papiret og bag kort videre, hvis tarteletterne endnu ikke er bagt gyldne. Afkøl let på en rist.
-
Skær svampene i mindre stykker og svits i smør i en gryde. Tag op.
-
Kom hvedemel, vin og piskefløde i en skål og pisk sammen. Eller ryst det sammen i en meljævner.
-
Hæld i gryden, imens der røres rundt. Tilføj bouillon og lad simre under omrøring i 5-6 minutter.
-
Vend kogt kyllingekød og svampe i og gennemvarm. Smag til med salt og peber.
-
Fyld de lune tarteletskaller og drys med persille.
-
Bon appetit!