Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tarteletter med kylling og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "plade", false: "plader" || "plade"} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} butterdej
  • 6 plade butterdej
  • kogt kylling, gerne en rest fra dagen før
  • kogt kylling, gerne en rest fra dagen før
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(250 * numberOfPeopleRatio <2)] }} blandede svampe
  • 250 g blandede svampe
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(25 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 25 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvedemel
  • 3 spsk. hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidvin
  • 1 dl. hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 1 dl. piske-fløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kyllingebouillon
  • 3 dl. kyllingebouillon
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Tag butterdej ud af fryseren og optø let. Sæt ovnen på 200 grader. 

Skær hvert stykke lige over til 12 firkanter. Rul lidt flade og kom i 12 smurte muffinforme af metal. Hak huller i dejens bund med en gaffel. Beklæd dejen med små stykker bagepapir. Læg herpå groft salt, tørrede bønner eller sammenkrøllet alufolie for at holde papiret på plads. 

Bag i 20 minutter. 

Fjern papiret og bag kort videre, hvis tarteletterne endnu ikke er bagt gyldne. Afkøl let på en rist. 

Skær svampene i mindre stykker og svits i smør i en gryde. Tag op.

Kom hvedemel, vin og piskefløde i en skål og pisk sammen. Eller ryst det sammen i en meljævner. 

Hæld i gryden, imens der røres rundt. Tilføj bouillon og lad simre under omrøring i 5-6 minutter. 

Vend kogt kyllingekød og svampe i og gennemvarm. Smag til med salt og peber. 

Fyld de lune tarteletskaller og drys med persille.