Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tarteletter med kylling og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pl butterdej
  • 6 pl butterdej
  • kogt kylling, gerne en rest fra dagen før
  • kogt kylling, gerne en rest fra dagen før
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blandede svampe
  • 250 g blandede svampe
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 3 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kyllingebouillon
  • 3 dl kyllingebouillon
  • Salt og peber
  • Salt og peber

Tilberedning

Tag butterdej ud af fryseren og optø let. Sæt ovnen på 200 grader. Skær hvert stykke lige over til 12 firkanter. Rul lidt flade og kom i 12 smurte muffinforme af metal. Hak huller i dejens bund med en gaffel. Beklæd dejen med små stykker bagepapir. Læg herpå groft salt, tørrede bønner eller sammenkrøllet alufolie for at holde papiret på plads. Bag i 20 minutter. Fjern papiret og bag kort videre, hvis tarteletterne endnu ikke er bagt gyldne. Afkøl let på en rist. Skær svampene i mindre stykker og svits i smør i en gryde. Tag op. Kom hvedemel, vin og piskefløde i en skål og pisk sammen. Eller ryst det sammen i en meljævner. Hæld i gryden, imens der røres rundt. Tilføj bouillon og lad simre under omrøring i 5-6 minutter. Vend kogt kyllingekød og svampe i og gennemvarm. Smag til med salt og peber. Fyld de lune tarteletskaller og drys med persille.