Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tigerrejer med nudler i chili og ingefærsky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • tigerrejer med nudler
  • tigerrejer med nudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Tiger rejer
  • 2 pk Tiger rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor chili
  • 1 stor chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 5 cm ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 - 2 stk lime
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 0.5 stk agurk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peanuts
  • 4 spsk peanuts
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Pil skallen af rejerne, og kom på et fad. Skær chilien over på langs, og fjern kernerne. Skær i små tern, og fordel over rejerne. Skræl og riv løg og ingefær ud over rejerne. Drys sukker over, og vend rundt.

Tilbered nudler efter anvisning på emballagen. Kom olie på en hed teflonpande eller wok, og svits rejerne i 3-4 minutter. Pres limesaft over rejerne, og tag fra varmen.

Skær agurken igennem på den lange led. Skrab kernerne ud, og skær i tynde skiver. Vend nudler med rejer og agurk og peanuts, og servér med lidt frisk koriander.