Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tre forskellige slags Chèvre Chaud

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 300 g gedeost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk akaciehonning
  • 2 spsk akaciehonning
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} flute
  • 1 flute
  • Rucola og chili:
  • En lille håndfuld rucolasalat
  • En lille håndfuld rucolasalat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 0.5 tsk chiliflager
  • Spidskål og æble:
  • En lile håndfuld snittet spidskål
  • En lile håndfuld snittet spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket æble
  • 2 spsk hakket æble
  • Timian
  • Timian
  • Parmaskinke og blåbærsyltetøj:
  • Parmaskinke og blåbærsyltetøj:
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skiver parmaskinke
  • 4 skiver parmaskinke
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk blåbærsyltetøj
  • 4 tsk blåbærsyltetøj
  • Rosmarin
  • Rosmarin

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Skær gedeost i 12 cirka 1 centimeter tykke skiver og fordel på en bradepande med bagepapir. Bag gedeosten i cirka 10 minutter. Tag ud og kom honning på 8 af skiverne. Skær brødet i 12 tynde skiver og rist sprøde. Anret nu de 12 brød: Dem uden honning kommes på brød med rucola, chilisauce og chili. På fire brødskiver kommes spidskål, gedeost, æble og timian. På de fire sidste kommes parmaskinke, blåbærsyltetøj og rosmarin.