Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tun med hvidløg og masser af citron

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tun i olie
  • 2 ds tun i olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 4 - 6 spsk citronsaft
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld basilikum
  • 1 lille håndfuld basilikum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grønne madagaskar peberkorn
  • 2 spsk grønne madagaskar peberkorn
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Pågen äntligen brød
  • 4 sk Pågen äntligen brød

Tilberedning

Dryp tunen af og kom i en skål. Pres hvidløgene ned i skålen. Kom 4 spsk citronsaft i og smag til med salt og evt. mere citron. Vend salaten med basilikum og drys madagaskar-peber over. Servér med lunt, ristet brød.