Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Wrap med stegt oksekød og aubergine

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 1 stk auberginer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tortillas
  • 2 stk tortillas
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 3 - 4 spsk persille
  • paprika
  • paprika
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær auberginen i ½ cm tykke skiver. Hæld olie på panden og vend skiverne heri. Steg indtil auberginen har en god farve på begge sider og tag op.

Bræk kødet i mindre stykker og kom det på panden. Drys med salt og peber og gennemsteg.

Lun wrappen.

Fordel aubergine, kød og hakket persille på wrappen og rul sammen. Skær evt. rullen ud i mindre stykker.

Server med et drys persille og paprika og creme fraiche.