-
Hak 8-10 oliven groft med en kniv, og gem resten til pynt. Smuldr gær i en skål, og rør det med lunt vand og salt.
-
Tilsæt Agrain Maskmel Pilsner, halvdelen af hvedemelet og hakkede oliven, og
rør sammen.
-
Rør resten af hvedemelet i, og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord.
-
Lad den hæve tildækket i en skål i 45 minutter, og form dejen til 10-12 boller.
-
Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pres en hel oliven og lidt rosmarin
ned i hver bolle, og dryp med lidt olivenolie.
-
Lad bollerne hæve lunt i ca. 30 minutter.
-
Tænd ovnen på 200°. Bag bollerne i ovnen i 14-16 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
-
Servér dem fx til en skål suppe eller som sandwichboller i madpakken.
-
Bon appetit!