Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Engelske muffins

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sødmælk
  • 250 g sødmælk
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kogende vand
  • 250 g kogende vand
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gær
  • 25 g gær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lys rørsukker
  • 2 spsk lys rørsukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 0.5 tsk fint salt
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vindruekerneolie
  • 50 g vindruekerneolie
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ølandshvedemel
  • 400 g ølandshvedemel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 4 - 500 g hvedemel

Tilberedning

Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve lunt og tildækket i ca. 40 minutter.

Drys godt med mel på et bord og kom dejen på bordet. Flad ud og rul dejen ud til godt 1 cm tykkelse – endelig ikke tyndere. Brug en udstikker eller et glas (ca. 10 cm i diameter) til at lave de små runde stykker. Sæt på to bageplader beklædt med bagepapir. Dæk med viskestykke og lad efterhæve i ca. 45 min. Sæt varmluftsovnen på 200 grader. Bag muffins i ovnen i ca. 10 min. De må IKKE blive for brune. Så kig efter 8 minutter. Tag ud og afkøl let på bagerist.

Tak til Skærtoft Mølle for opskrift.

Server f.eks. med smørdampet spinat med pocheret æg på toppen.

De smager også fantastisk med mascarpone og syltetøj.

Opskriften giver ca. 22 muffins.