Hvis du leder efter den bedste opskrift på granolabrød, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Bland alle ingredienser sammen i en skål. Ælt dejen igennem med hænderne i minimum 10 minutter, til dejen er smidig og nemt slipper skålen.
Dæk skålen til med film, og sæt den i køleskabet – helst minimum 12 timer, men natten over er også udmærket.
Sæt ovnen på 250 grader.
Vend dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 2 dele til 2 brød, eller del i mindre stykker til boller. Drys brødene/bollerne med sesamfrø, så de er helt dækkede. Brug gerne en forvarmet bagesten, ellers brug alternativt en bageplade som er forvarmet, så brødet/bollerne stadig rammer en varm flade.
Bag brødene i 20-25 minutter. Bollerne skal have lidt mindre tid.
Hvis du ikke har en surdej hjemme, kan du finde opskrift her, eller du kan erstatte surdej med 15 gram gær rørt op i 1 deciliter vand.
Bland alle ingredienser sammen i en skål. Ælt dejen igennem med hænderne i minimum 10 minutter, til dejen er smidig og nemt slipper skålen.
Dæk skålen til med film, og sæt den i køleskabet – helst minimum 12 timer, men natten over er også udmærket.
Sæt ovnen på 250 grader.
Vend dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 2 dele til 2 brød, eller del i mindre stykker til boller. Drys brødene/bollerne med sesamfrø, så de er helt dækkede. Brug gerne en forvarmet bagesten, ellers brug alternativt en bageplade som er forvarmet, så brødet/bollerne stadig rammer en varm flade.
Bag brødene i 20-25 minutter. Bollerne skal have lidt mindre tid.
Hvis du ikke har en surdej hjemme, kan du finde opskrift her, eller du kan erstatte surdej med 15 gram gær rørt op i 1 deciliter vand.