Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet nøddecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hasselnøddekerner
  • 300 g hasselnøddekerner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vindruekerneolie
  • 4 spsk vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 flormelis
  • 1 - 5 0 flormelis
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 kakaopulver
  • 0 - 75 0 kakaopulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader og spred hasselnødder ud på en bradepande. Rist dem gyldne i 6-7 minutter. Hæld ud på viskestykke og gnid den tynde skal fra. Afkøl og kom i en blender. Blend indtil du fornemmer, at nøddens fedtstof udskilles. Kom olien i blenderen og blend helt jævnt og fint. Kom flormelis, kakao og vaniljesukker i. Blend sammen til creme og kom på glas.