Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pocheret æg med lakserogn

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ekstra store æg
  • 4 stk ekstra store æg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 4 tsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 1 tsk fint salt

Tilberedning

Sæt en bred gryde, med plads til mindst 1 liter vand, over. Tag en hulske frem. Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer. Knæk ægget i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Fordel koriander på fire tallerkener. Tag æggene op, afdryp og sæt et æg på hver tallerken. Top op med creme og lakserogn. Krydr med peber. Salt får du fra rognen.