Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æg med hot tomatdip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 10 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede flåede tomater
  • 1 ds hakkede flåede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tomatkoncentrat
  • 1 ds tomatkoncentrat
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kokosmælk
  • 8 spsk kokosmælk
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 3 spsk rørsukker
  • Sambal Oelek
  • Sambal Oelek
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Hak løget fint, og svits det i olie i en gryde sammen med ingefær. Kom tomater, koncentrat, kokosmælk (den tykke del), sukker og lidt salt i gryden, og lad det simre i 30 minutter. Tag den nu tykke sauce af varmen, og lad den køle af. Smag til med Sambal oelek.

Skær de kolde, kogte æg over, og top med lidt tomatdip. Pynt med koriander.

Kilde: Krydderiet 1, 2005