Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æggekage med spinat og gedefeta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g baby spinatblade
  • 200 g baby spinatblade
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 150 g feta
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Pisk æg med 2 spsk. vand, salt og peber. Varm olivenolie på en pande og sauter skalotteløg i 2 minutter.

Tilsæt babyspinat og krydr med salt og peber. Hæld æg på og fordel skiver af gedefeta henover.

Bag æggekagen i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.