Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chorizobiks

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gul peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chorizopølser
  • 4 stk chorizopølser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket svinekød
  • 2 spsk hakket svinekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt

Tilberedning

Sæt kartoflerne over.

Skær peberfrugterne i mindre stykker. Svits nu peberfrugt og pølser på panden indtil de er gennemstegt.

Vend de kogte kartofler med pølserne på den varme pande.

Drys persille over. Server evt. biksen med græsk yoghurt.