Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Omelet med mozarella og parmaskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l sødmælk
  • 0.5 l sødmælk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Prosciutto de Parma
  • 4 - 6 sk Prosciutto de Parma
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 1 stk mozzarella
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

De to omeletter skal tilberedes af to omgange:

Pisk æg med mælk, salt og peber. Varm olivenolie på en slip-let pande og hæld halvdelen af æggeblandingen på panden.

Når det begynder at stivne fordeles  halvdelen af bøffelmozarella’en der er skåret i skiver på omeletten.

Fold omeletten sammen. Den første omelet tages af panden og den resterende æggeblanding hældes på. Gentag resten af fremgangsmåden for omelet nummer to.