Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Omelet med smørstegte asparges og shitake

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • smør
  • smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g shitake svampe
  • 250 g shitake svampe
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 8 stk æg
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mælk
  • 0.75 mælk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille

Tilberedning

Gør aspargesene i stand. Lad dem stege i smør ved svag varme, til de er møre, maks. 10 minutter. Tag dem op. Skru op for varmen, og svits svampene i smør. Tag dem op. Pisk æg, mælk, lidt salt og peber sammen. Smelt smør på panden. Hæld blandingen i. Lad blandingen stivne let i kanterne, og træk så den stivnede masse ind mod midten af panden. Gentag en gang, skru ned for varmen, og lad omeletten stivne. Server omeletten med asparges og svampe. Pynt med persille.

Kilde: Krydderiet 2, 2006