Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Omelet med to slags tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 - 8 stk æg
  • havsalt
  • havsalt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soltørrede tomater
  • 4 spsk soltørrede tomater
  • salvie
  • salvie
  • ost
  • ost

Tilberedning

Rør æg, 2 spsk vand og salt og peber sammen.

Varm olien på en pande og hæld æggene over. Når ægget er stivnet i kanterne skraber du det ind mod midten nogle gange.

Skær begge slags tomater i mindre stykker og fordel over omeletten sammen med hakket salvie. Skru ned for varmen og lad den stivne.

Drys evt. revet ost over.