Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ostegratineret rugbrød med honningmarinerede jordbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Ostegratineret speltbrød med honningmarinerede jordbær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} jordbær
  • 4 - 6 jordbær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Thise Økoblue
  • 1 pk Thise Økoblue
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Irmas rugbrød
  • 8 sk Irmas rugbrød

Tilberedning

Skær jordbærrene i ½ cm tynde skiver.

Rør honningen ud med eddiken i en dyb tallerken. Vend jordbær heri.

Sæt ovnen på 225 grader.

Skær osten i 8 lige store skiver og fordel på brødet. Læg brødet på en bradepande med bagepapir. Gratiner brødet i ca. 10 minutter.

Tag brødet ud, og skær brødene lige over. Læg på et fad. Pynt med jordbær og servér.

Tip: Skyl altid dine jordbær med stilk og blade på. Ellers trænger vandet ind, og jordbærret bliver trist.