Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kanel og sirupsmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kanel og sirup-smør
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Jersey Kærnet eller smør
  • 100 g Jersey Kærnet eller smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ahornsirup
  • 1.5 spsk ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 1 tsk kanel

Tilberedning

Rør smørret blødt i en skål.
Hæld sirup og kanel over, og rør rundt, til den ”samler sig”.
Kom smørret i en lille skål med låg, og stil i køleskabet.
Rist muffinsene, som du plejer, og lad lidt af den rørte smør smelte på den varme skive. 

Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004

irmapigen

Andre opskrifter