Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skøn sandwich, salsa sauce og sprøde skiver bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 8 stk æg
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 8 sk sandwichbrød
  • lidt mayonnaise
  • lidt mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld persille
  • 1 håndfuld persille
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 3 - 4 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl salsa sauce
  • 1 gl salsa sauce

Tilberedning

Steg æggene som spejlæg i olie på begge sider. Krydr med salt og peber.

Steg baconen sprødt.

Smør sandwichbrød med en anelse mayonnaise. Hak persille og drys over brødskiverne. Riv gulerod over alle brødskiverne. Læg æg og bacon på og læg sammen.

Server med salsasauce.