Hvis du leder efter den bedste opskrift på speltboller med tranebær og rosiner, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Smelt smørret i en gryde og hæld det i en bageskål. Hæld mælken i og rør rundt. Smuldr gæren i, pisk ægget let og vend i sammen med sukker, salt, rosiner og tranebær.
Rør melet i lidt efter lidt.
Når du har en sammenhængende dej vender du dejen ud på et bagebord. Ælt dejen godt.
Dæk den med plastikfilm eller et viskestykke og lad hæve 45 minutter.
Pres luften ud af dejen og del i ca. 16 stykker. Rul hver del til en bolle og læg på bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve 30 minutter.
Pensl med æg og bag i varmluftsovn ved 200 grader ca. 10 minutter.
Smelt smørret i en gryde og hæld det i en bageskål. Hæld mælken i og rør rundt. Smuldr gæren i, pisk ægget let og vend i sammen med sukker, salt, rosiner og tranebær.
Rør melet i lidt efter lidt.
Når du har en sammenhængende dej vender du dejen ud på et bagebord. Ælt dejen godt.
Dæk den med plastikfilm eller et viskestykke og lad hæve 45 minutter.
Pres luften ud af dejen og del i ca. 16 stykker. Rul hver del til en bolle og læg på bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve 30 minutter.
Pensl med æg og bag i varmluftsovn ved 200 grader ca. 10 minutter.