Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Speltscones med pomerans serveret med kanelsmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Speltscones med pomerans serveret med kanelsmør
  • Speltscones med pomerans serveret med kanelsmør
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl speltmel
  • 5 dl speltmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 1.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.75 dl mælk
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukat
  • 0.5 dl sukat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pomeran
  • 0.5 dl pomeran
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 200 g smør
  • kanel
  • kanel

Tilberedning

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør og mælk og rør dejen sammen. Vend pomerans og sukat skallerne i dejen og sæt 10 boller på en bageplade med hjælp af to skeer.

Bag scones ved 200 grader i ca. 20 minutter. Servér de lune scones med smør som er vendt med kanel.