Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brunede kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg ", false: "" || "kg "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} små kartofler
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} små kartofler
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl ", false: "" || "dl "} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 1.5 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} sukker
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(75 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 75 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} smør
  • lidt salt
  • lidt salt

Tilberedning

Kog en portion små kartofler med skind til du kan stikke i kartoflerne med urtekniv og kartoflen glider af. Hæld vandet fra. Pil kartoflerne, når de er afkølede. Sæt en wok på grillen eller komfuret og hæld 1 dl sukker i. Hold øje med sukkeret, så det ikke bliver branket. Når sukkeret er smeltet, tilsætter du resten af sukkeret. Herefter hælder du kartoflerne i sukkerblandingen og rører jævnligt rundt i dem. Brug en træske, da massen bliver hård, og tilsæt eventuelt lidt vand. Vær tålmodig, da det tager lidt tid, inden kartoflerne tager farve. Rør smør i.