Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Brunede kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} små kartofler
  • 1 kg små kartofler
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1.5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 1.5 dl. sukker
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(75 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 75 g smør
  • salt
  • salt

Tilberedning

Kog en portion små kartofler med skind til du kan stikke i kartoflerne med urtekniv og kartoflen glider af.

Hæld vandet fra. Pil kartoflerne, når de er afkølede.

Sæt en wok på grillen eller komfuret og hæld 1 dl sukker i. Hold øje med sukkeret, så det ikke bliver branket. Når sukkeret er smeltet, tilsætter du resten af sukkeret.

Herefter hælder du kartoflerne i sukkerblandingen og rører jævnligt rundt i dem. Brug en træske, da massen bliver hård, og tilsæt eventuelt lidt vand. Vær tålmodig, da det tager lidt tid, inden kartoflerne tager farve. Rør smør i og server.