Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

En god svampesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk karl johan svampe
  • 2 pk karl johan svampe
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatvineddike fra Mutti
  • 4 spsk tomatvineddike fra Mutti
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kalvefond
  • 0.5 - 1 spsk kalvefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kom svampene i en skål, hæl vand over og lad trække i 30 minutter.

Hæld opblødningsvandet gennem et kaffefilter og gem. Skyl svampene og afdryp.

Hak løget. Svits løg og svampe i smør i en gryde. Kom fløde, tomateddike, udblødningsvand og fond i gryden og lad saucen simre tyk i ca. 30 minutter. Smag til med revet hvidløg, salt og peber.