Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Syltede svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 5 dl hvidvin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 4 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} friske timianstilke
  • 2 - 3 friske timianstilke
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk skal af økologisk appelsin
  • 1 tsk skal af økologisk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sort peber
  • 1 tsk sort peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 200 g kantareller
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kejserhatte
  • 200 g kejserhatte

Tilberedning

Kom vin og honning i en gryde og lad simre ca. 10 minutter, til der er ca. 2 dl. vin tilbage.

Ordn svampene og del dem evt. i mindre stykker. Kom svampe, timian, appelsinskal og peber i lagen og lad simre under låg i 5 minutter. Kom på rent glas og køl af.

Lad svampene stå i køleskab og trække en dag eller to, før du serverer dem.