-
Pil løg, og skær det i små tern. Steg løget let i olie i en gryde, til det er klart. Pil og hak hvidløg.
-
Skræl og skær gulerødder i skiver. Lad
hvidløg og gulerødder stege sammen med løget på panden i 4-5 minutter, til det er let mørt.
-
Tilsæt tomatpuré og harrisa, hæld bouillon på, og lad det simre under låg i 20 minutter. Blend suppen med en stavblender.
-
Smag til med salt, peber, lidt eddike eller citronsaft og evt. ekstra harrisa.
-
Skræl gulerødder, og skær dem i papirtynde
strimler med en tyndskræller. Rens og snit forårsløg i tynde skiver.
-
Vend gulerødder og forårsløg med et drys harrisa og lidt appelsin- eller citronsaft. Tilsæt grofthakkede krydderurter.
-
Anret gulerodssuppen i dybe tallerkener, og servér med lidt cremefraiche og grøntsagstopping øverst.
-
Voila!