-
Skyl salaten og de gule beder.
-
Skær de gule beder i mundrette stykker.
-
Kom de gule beder på en bageplade eller i et ovnfast fad og kom lidt olie på.
-
Sæt de gule beder i ovnen på 150 grader i 20-30 minutter. Hold øje med dem undervejs. Lad dem køle en smule af, når de er kommet ud af ovnen.
-
Rist græskarkernerne på en pande til de får lidt farve og hæld dem derefter på en tallerken.
-
Ingredienserne til dressingen blandes i en lille skål.
-
Find et fad eller en stor tallerken til at anrette salaten på.
-
Læg bladene af crystal-salaten i bunden.
-
Læg de gule beder oven på crystal-salaten.
-
Drys kikærterne oven på.
-
Drys græskarkernerne oven på igen.
-
Slut af med at hælde dressingen over salaten.
-
Nu er salaten klar til at blive spist. Velbekomme.
-
Voila!