-
Skræl de hvide asparges med en tyndskræller. Bring vand i kog i en gryde, og kog aspargesene i ca. 4 minutter, til de er møre, men stadig har lidt bid.
-
Skær dem i 3-4 cm små stykker, og vend dem
med olivenolie, salt og peber.
-
Kog æggene i ca. 8 minutter, til de er hårdkogte. Pil dem, og hak dem groft. Rør sennep med citronsaft, vand og afdryppede kapers til en jævn dressing.
-
Pluk og hak basilikum groft (gem nogle hele blade til pynt). Rør hakket æg sammen med dressingen og basilikum, og smag til med salt og peber.
-
Vend de kogte hvide asparges med 2 spsk. af æggevinaigretten. Skyl salaten, og skær den i grove både.
-
Top salaten med asparges, resten af ægge-vinaigretten og basilikumblade. Spis godt brød til.
-
Færdigt arbejde.