Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Knuste kartofler à la Holm

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kartofler
  • 300 g kartofler
  • friske krydderurter
  • friske krydderurter
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(50 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 50 g smør
  • groft salt
  • groft salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pose", false: "poser" || "pose"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} krydderier & urter til kartofler
  • 1 pose krydderier & urter til kartofler
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(40 * numberOfPeopleRatio <2)] }} haselnød
  • 40 g haselnød

Tilberedning

Kartoflerne vaskes og koges ca. 17 min. Hæld vandet fra og klem kartoflerne, så de sprænger lidt.

Rist hasselnødderne.

Smelt smørret til det bliver lidt brunt og hæld det over kartoflerne. Krydres med krydderiblandingen, de ristede hasselnødder, salt og friske krydderurter efter eget valg.