Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Auberginepuré

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 2 stk auberginer
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Tahin (sesampasta)
  • 0.5 dl Tahin (sesampasta)
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl citron
  • 0.5 dl citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • salt
  • salt

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Læg de hele auberginer på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 45 minutter, til de er helt bløde. Træk skindet af, og læg begge auberginer i en sigte. Pres noget af væsken fra med bagsiden af en ske. Kom aubergine, tahin, citronsaft, revet hvidløg og salt i en blender. Blend til puré, og juster smagen med salt.