Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt julesalat med sharonfrugtsalsa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk julesalat
  • 2 stk julesalat
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 0.5 spsk olivenolie
  • stødt koriander
  • stødt koriander
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Sharonfrugtsalsa
  • Sharonfrugtsalsa
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk sharon frugt
  • 1 stk sharon frugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk grøn chili
  • 1 stk grøn chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk frisk, finthakket persille
  • 2 spsk frisk, finthakket persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 1.5 spsk æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp hvidløg
  • 1 knsp hvidløg

Tilberedning

Del julesalaten på langs, og skær det meste af stokken af. Pensl julesalaten med olien, og drys med koriander, salt og peber. Bag på bagepapir ved 180° C i 25 min.

Skær sharonfrugt og rødløg i meget små tern. Hak chilien fint. Bland alle ingredienser til salsaen, og smag den til, så der er balance mellem det sure, stærke, bitre og søde.

Kilde: Krydderiet 1, 2005