Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte løg med løgcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg løg
  • 1 kg løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk akacie honning
  • 1 tsk akacie honning
  • timian
  • timian
  • salt og peber
  • salt og peber
  • hønsefond
  • hønsefond

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Pil løgene (fx borratanoløg), behold gerne stilken. Bland olie, citronsaft og honning og timian i en skål og vend med løgene. Sæt løgene på en bageplade med bagepapir. Bag løgene i ca. 30 minutter, indtil de er møre.

Kom 1/3 af løgene i en blender og kom et par spiseskefulde kogende vand heri. Blend til creme, tilføj evt. lidt mere vand. Smag til med en knivspids hønsefond og lidt citronsaft.

Server de hele bagte løg og cremen i en lille skål.