Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flødeagurker med krydderurter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurker
  • 2 stk agurker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk krydderurter
  • 3 spsk krydderurter
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær agurkerne i 5-7 cm lange og 1/2 cm tykke stave. Skær kernerne fra. Drys med salt og lad dem trække 20 minutter.

Skyl og dyp dem tørre. Kom dem i en gryde med fløde og lad dem simre i 4-5 minutter.

Køl af og bland med hakkede urter. Smag til med salt og peber.