Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartoffel og spidskålsalat med stegt bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk friland bacon
  • 1 pk friland bacon
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 0.5 stk spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt citronmelisse
  • 1 bdt citronmelisse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ciabatta
  • 1 stk ciabatta

Tilberedning

Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og pil dem.

Skær bacon i mindre stykker og steg dem sprøde på panden i olie. Tag op.

Skær citronskiverne i mindre stykker og svits på panden.

Snit spidskål meget fint. Vend alle ingredienserne sammen på panden eller i en skål. Server med godt brød.

Kilde: Krydderiet 2, 2007