Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Majs på grillen

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk majskolber
  • 4 stk majskolber
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 40 g smør
  • Worchestershire Sauce
  • Worchestershire Sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 1 spsk persille

Tilberedning

Pak kolberne uden blade i sølvpapir med en smørklat og et drys salt. Stegetiden afhænger af størrelsen, men normalt ca. 10 minutter. Åben pakken og krydr med engelsk sauce og persille.

Lækkert som tilbehør til grillede pølser.