Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte nye kartofler med lyserøde radiser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bagte nye kartofler med lyserøde radiser
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1.5 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 2 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt radiser
  • 1 bdt radiser

Tilberedning

Vend de vaskede kartofler med olie, salt og peber og kom dem i en bradepande. Bag dem så de får lidt farve i ovnen ved 225 grader i ca 30 minutter. Rør ingefær, sennep og hvidløg sammen og vend de nybagte kartofler heri. Giv radiserne et opkog i 2 minutter indtil de er lyserøde. Anret kartofler og radiser på et fad. Drys med Maldon Sea Salt. Kartoflerne er gode varme som kolde.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2003