Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dahl af røde linser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Dahl af røde linser
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl røde linser
  • 2.5 dl røde linser
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gul karry
  • 1 tsk gul karry
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gurkemeje
  • 0.5 tsk gurkemeje
  • salt
  • salt

Tilberedning

Sæt linserne til at koge i vandet. Skum af. Varm olien på en mindre pande, og svits krydderierne. De må ikke brænde. Hæld krydderiblandingen og al olien i gryden, og lad det simre, til linserne er møre ca. 15 minutter. Kom eventuelt lidt mere vand i.

Kilde: Krydderiet 3, 2004