Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillede løg i estragonmarinade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grillede løg
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blandede løg f.eks. rødløg, zittauerløg, perleløg og/eller salatløg
  • 20 stk blandede løg f.eks. rødløg, zittauerløg, perleløg og/eller salatløg
  • lidt olivenolie
  • lidt olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Estragonmarinade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hindbæreddike
  • 1.5 spsk hindbæreddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 0.5 spsk estragon

Tilberedning

Pil løgene, skær dem eventuelt i både, hvis de er store. Kog dem i letsaltet vand i 3 minutter. Tag dem op, køl dem af, og fordel dem på fire spyd. Pensl lidt olie på, drys salt og peber på, og grill dem godt. Kom de nygrillede spyd på et fad.

Rør marinaden sammen, hæld den over og vend rundt.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004